بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل
طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانشجویان و کاربران عزیز ، در این بخش جزوه درس اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی ویرایش سال 99-98 بصورت تایپ شده با فرمت پی دی اف در 184 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

تعریف طراحی کارخانه

طراحی کارخانه های مواد غذایی عبارتست از طرح ریزی و یا برنامه ریزی در خصوص نحوه استقرار دستگاهها، ماشین آلات و نیروی انسانی در یک واحد تولیدی، به گونه ای که حداکثر راندمان در تولیدات کارخانه ایجاد شود.

برای حصول حداکثر راندمان باید:

.1 حداقل مسافت طی شود.

.2 زمان حمل و نقل و فرآیند حداقل باشد.

.3 مجموع انرژیهای داده شده به سیستم حداقل باشد.

.4 نیروی انسانی بایستی مینیمم باشد.

در چنین حالتی تولیدی با راندمان بالا چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی خواهیم داشت.

اهداف طراحی کارخانه

.1 احداث یک کارخانه جدید

.2 تغییر طرح و اصلاح کارخانه ای که از قبل ساخته شده است

.3 بزرگتر کردن یک بخش یا کوچکتر کردن بخشی از کارخانه

.4 تغییر مکان یک بخش

.5 تولید یک محصول جدید علاوه بر محصولات قبلی

.6 عوض کردن تجهیزات قدیمی

.7 تقلیل هزینه های تولید

.8 افزودن یک بخش جدید

.9 تغییر در روش تولید

 

جزوه اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

اصول طراحی کارخانه pdf

دانلود جزوه اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی پارسه

دانلود رایگان جزوات پارسه- صنایع غذایی

دانلود رایگان کتاب اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

دانلود جزوه طراحی کارخانه دکتر شاهدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی