اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی ppt
پاورپوینت اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در 175 اسلاید قابل ویرایش
بخشی از متن:
تعریف طراحی کارخانه
طراحی کارخانه های مواد غذایی عبارتست از طرح ریزی و یا برنامه ریزی در خصوص نحوه استقرار دستگاهها، ماشین آلات و نیروی انسانی در یک واحد تولیدی، به گونه ای که حداکثر راندمان در تولیدات کارخانه ایجاد شود.
برای حصول حداکثر راندمان باید:
حداقل مسافت طی شود.
زمان حمل و نقل و فرآیند حداقل باشد.
مجموع انرژیهای داده شده به سیستم حداقل باشد.
نیروی انسانی بایستی مینیمم باشد.
در چنین حالتی تولیدی با راندمان بالا چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی خواهیم داشت.
Layout یا نقشه سالن تولید:
نقشه ای است که ترتیب قرار گرفتن دستگاههای مختلف و نیروی انسانی را در سالن تولید با مقیاسی کوچکتر از آنچه است، نشان داده است.
گلوگاه چیست؟
گلوگاه به محلی یا مرحله ای از خط تولید گفته می شود که در آنجا سرعت حرکت مواد نسبت به سایر قسمتهای خط تولید کمتر بوده و باعث انباشتگی مواد در جریان و بروز تأخیر در روند تولید می گردد.
اهداف طراحی کارخانه
.1 احداث یک کارخانه جدید
.2 تغییر طرح و اصلاح کارخانه ای که از قبل ساخته شده است
.3 بزرگتر کردن یک بخش یا کوچکتر کردن بخشی از کارخانه
.4 تغییر مکان یک بخش
.5 تولید یک محصول جدید علاوه بر محصولات قبلی
.6 عوض کردن تجهیزات قدیمی
.7تقلیل هزینه های تولید
.8 افزودن یک بخش جدید
.9 تغییر در روش تولید
اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی
اصول طراحی کارخانه pdf
نقشه کارخانه مواد غذایی
طراحی کارخانه های مواد غذایی
اصول طراحی کارخانه ماکارونی
مبانی کاربردی احداث کارخانه های مواد غذایی
مراحل طراحی کارخانه
چیدمان کارخانه