بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل
طبقه بندی موضوعی
بایگانی

اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی ppt

جمعه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۹، ۰۳:۵۹ ب.ظ

 

پاورپوینت اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در 175 اسلاید قابل ویرایش

بخشی از متن:

تعریف طراحی کارخانه

طراحی کارخانه های مواد غذایی عبارتست از طرح ریزی و یا برنامه ریزی در خصوص نحوه استقرار دستگاهها، ماشین آلات و نیروی انسانی در یک واحد تولیدی، به گونه ای که حداکثر راندمان در تولیدات کارخانه ایجاد شود.
برای حصول حداکثر راندمان باید:
حداقل مسافت طی شود.
زمان حمل و نقل و فرآیند حداقل باشد.
مجموع انرژیهای داده شده به سیستم حداقل باشد.
نیروی انسانی بایستی مینیمم باشد.
در چنین حالتی تولیدی با راندمان بالا چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی خواهیم داشت.

Layout یا نقشه سالن تولید:

نقشه ای است که ترتیب قرار گرفتن دستگاههای مختلف و نیروی انسانی را در سالن تولید با مقیاسی کوچکتر از آنچه است، نشان داده است.

گلوگاه چیست؟

گلوگاه به محلی یا مرحله ای از خط تولید گفته می شود که در آنجا سرعت حرکت مواد نسبت به سایر قسمتهای خط تولید کمتر بوده و باعث انباشتگی مواد در جریان و بروز تأخیر در روند تولید می گردد.

اهداف طراحی کارخانه

.1 احداث یک کارخانه جدید

.2 تغییر طرح و اصلاح کارخانه ای که از قبل ساخته شده است

.3 بزرگتر کردن یک بخش یا کوچکتر کردن بخشی از کارخانه

.4 تغییر مکان یک بخش

.5 تولید یک محصول جدید علاوه بر محصولات قبلی

.6 عوض کردن تجهیزات قدیمی

.7تقلیل هزینه های تولید

.8 افزودن یک بخش جدید

.9 تغییر در روش تولید

 

اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی

اصول طراحی کارخانه pdf

نقشه کارخانه مواد غذایی

طراحی کارخانه های مواد غذایی

اصول طراحی کارخانه ماکارونی

مبانی کاربردی احداث کارخانه های مواد غذایی

مراحل طراحی کارخانه

چیدمان کارخانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی